Breakfast Media is de eenmanszaak van Erik van Bemmelen. Dat klinkt eenzaam, maar is het allerminst. Door een uitgebreid netwerk binnen de creatieve sector kan ik snel schakelen en weet ik dat we samen kwaliteit leveren. Mijn interesse is breed dus ik pak met plezier van alles aan. Daarom heb ik in de afgelopen 10 jaar voor veel mooie klanten mogen werken.

Hieronder een selectie van de huidige klanten. Door de jaren heen heb ik klanten uit alle hoeken kunnen helpen: van horeca tot onderwijs, van vastgoed tot duurzame merken. De rode draad is dat de bedrijven en merken worden gerund door gepassioneerde ondernemers die de wereld een beetje beter of mooier willen maken. En voor dat verhaal werk ik graag als megafoon. Meer weten? Neem contact op: 0634046166 / info@breakfastmedia.nl

timpaan-logo

Timpaan is een sociale vastgoed- en gebiedsontwikkelaar. Doordat de aandelen in handen zijn van de Stichting Timpaan, is het mogelijk iets moois te doen met de winst. Nieuwbouwprojecten kunnen extra kwaliteit krijgen, zodat gebouwen en hun omgeving de toekomst aan kunnen. Ook voor het nastreven van maatschappelijke doelen en duurzame innovaties is geld beschikbaar.

Ik draag als marketing- en communicatiemanager mijn steentje bij aan deze vastgoedclub!

MGS-Logo_standard-1000px

Duurzame schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsproducten van Marcel’s Green Soap! De wereld wordt niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakmiddelen. Dat moet toch anders kunnen. Daarom belooft elke zeep van Marcel je 3 dingen: het ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon is eco-vriendelijk.

Ik was er vanaf de keukentafel bij en heb zo alle ontwikkelingen van start-up tot scale-up van dichtbij meegemaakt. In mijn huidige rol richt ik mij op de partnerships met andere mooie merken en bedrijven om zo samen de wereld een stukje duurzamer te maken!

logo_YZ

Yvonne Zonderop is zelfstandig auteur, gespreksleider en bestuurder met een lange journalistieke staat van dienst. Ze is vaste medewerker van de Groene Amsterdammer en columnist bij SER Magazine. Yvonne is de voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting Democratie en Media, lid van de Raad van Toezicht van omroep Human, lid van de Raad van Toezicht van instituut Clingendael, lid van de UNESCO Commissie Nederland en lid van de begeleidingscommissie van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

Ik ondersteun haar met raad en daad in alle communicatie-uitingen over haar werkzaamheden.

AG-architecten-logo

AG architecten, opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman, laat al sinds 1988 grote en kleine dromen in vervulling gaan. Ik help AG architecten online beter op de kaart zetten.