Timpaan is echt een andere projectontwikkelaar. Doordat de aandelen in handen zijn van de Stichting Timpaan, is het mogelijk iets moois te doen met de winst. Nieuwbouwprojecten kunnen extra kwaliteit krijgen, zodat gebouwen en hun omgeving de toekomst aan kunnen. Ook voor het nastreven van maatschappelijke doelen is geld beschikbaar.

Referentie Maarten Leschot (Timpaan):

“Breakfast Media heeft op zeer adequate wijze voor projectontwikkelaar Timpaan de gehele social media opgezet zowel ter ondersteuning bij de algemene bedrijfsvoering als op projectniveau. Hierdoor ontstaat meer direct contact met onze klanten en kunnen we als bedrijf onderscheidend naar buiten treden. Er zijn verschillende protocollen voor de nieuwe media gemaakt, er is uitleg gegeven aan de medewerkers hoe ze te gebruiken en er is een geheel nieuwe website opgezet met prima SEO en integratie van de nieuwe media. Kennis van zaken, enthousiasme en vooral een plezierig bedrijf om mee samen te werken – ik kan Breakfast Media bij elk bedrijf aanbevelen!”

marcels_green_soap_logo_web

Duurzame schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap! Gek eigenlijk dat er zo weinig schoonmaakmiddelen zijn die écht lekker ruiken. En nog vreemder dat het ‘schoon’ uit ‘schoonmaakmiddelen’ ophoudt bij de voordeur. De wereld wordt niet bepaald schoner van de meeste schoonmaakproducten. Dat moet toch anders kunnen. Daarom belooft elke zeep van Marcel je 3 dingen: het ruikt fantastisch, het maakt geweldig schoon en het zit boordevol natuurlijke ingrediënten.

Driehoek

Driehoek is al zo’n 120 jaar niet weg te denken uit het gootsteenkastje. Nog steeds vertrouwen miljoenen huishoudens op de schoonmaakkracht en verzorgende werking van de producten van Driehoek. Het is niet voor niets hét groene schoonmaakmiddelenmerk van Nederland!

logo_YZ

Yvonne Zonderop is zelfstandig auteur, gespreksleider en bestuurder met een lange journalistieke staat van dienst. Ze is vaste medewerker van de Groene Amsterdammer en columnist bij SER Magazine. Yvonne is lid van de Raad van Commissarissen van de FD Mediagroep. Ook is zij lid van de Raad van Toezicht van omroep Human, lid van de UNESCO Commissie Nederland en lid van de begeleidingscommissie van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

AG-architecten-logo

AG architecten, opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman, laat al sinds 1988 grote en kleine dromen in vervulling gaan. Kijk op de Facebookpagina voor alle prachtige projecten die zij realiseren.
blauwe loper

De Blauwe Loper biedt een veilige en uitdagende (leer)omgeving. De Blauwe Loper staat voor ontwikkeling vanuit eigen kracht en diversiteit. Leerlingen, ouders en anderen worden daarbij actief betrokken.

awareness-engineers-logo

Awareness Engineers is een full service communicatie, media en pr bureau dat je per direct ontzorgt. Met het flexibele team van experts levert Awareness Engineers accurate mediaservices die je nodig hebt om jouw eigen krachten optimaal te kunnen benutten. Awareness Engineers is er namelijk om alle zaken waar je zelf niet aan toekomst (of waar je het expertise niet voor in huis hebt) uit te voeren. De kracht van Awareness Engineers ligt in het nieuwswaardig maken van verhalen in jouw organisatie, zowel B2B als B2C, en deze op de juiste plekken te publiceren.

werf3

Werf3 is gespecialiseerd in het bedenken van concepten voor communicatiemiddelen en het grafisch ontwerpen en produceren daarvan. Zowel on- als offline. Werf3 biedt waar nodig ondersteuning en advies over de breedte van het communicatieveld – van strategie tot ontwerp tot uitvoering. Werf3 is in te zetten voor het totale communicatietraject of op maat op onderdelen in te schakelen.

GSC3
One of the most important challenges for smart cities and communities is working together and sharing. However, sharing smart, sustainable and scalable solutions with other cities and communities is difficult. This is where we can lend a hand. Much has been written on smart cities and communities, and the advantages are obvious – better efficiency, lower costs, a healthy living environment and reliable infrastructures. All of this for a better quality of life.

 

AW-Groep-logo

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door overnames van bedrijven met hun eigen specialisaties is AW Groep uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen en AW Groen en heeft vestigingen in Lisse en Hillegom.

or-tea-logo

Or Tea?™ is a premium specialty tea brand whose strongly Chinese heritage reflects that millennia-old tradition. In recreating this legendary drink as an art form, Or Tea?™ warmly welcomes a new generation of tea drinkers to enrich their lives with this ancient, yet contemporary brew.

 

Schenk-makelaars-logo

Schenk Makelaars is een onafhankelijk makelaarskantoor met een actief deskundig team van jonge en ervaren medewerkers. Schenk Makelaars richt zich op bedrijfsmatig vastgoed en bestaat uit drie afdelingen: makelaardij, consultancy en taxaties. Aandacht, actief en ontzorgen: dat is waar de drie afdelingen mee bezig zijn voor u.

Referentie Laurens Schenk (Schenk Makelaars):

“Erik van Bemmelen is ter zake, deskundig en heeft ons enorm geholpen bij de stap die wij hebben gemaakt naar de social media, voor ons een nieuwe wereld. Een wereld waar wij als professionele partij niet willen en kunnen ontbreken.”

modulogic

Modulogic is een dashboard voor procesbeheersing, dat momenteel ontwikkelt wordt. Volg de berichten op LinkedIn Pulse van Patricia van den Berge over de voortgang van de ontwikkeling!

beleidsversnellers-logo

Welke issues en influencers leven er in de omgeving van uw organisatie? Beleidsversnellers brengt het voor u in beeld en laat zien hoe uw beleid landt en hoe effectief uw communicatie is.

auberge_des_moules_logo

Dit restaurant is een begrip voor de liefhebber van Zeeuwse schaal- en schelpdieren! In het Zeeuws-Vlaamse Philippine waar ooit de eerste mosselhaven van ons land lag is restaurant Auberge Des Moules gevestigd. En dat al 45 jaar lang! Like de Facebookpagina voor leuke nieuwtjes, introducties van mooie gerechten, inspiratie en verhalen over het team en restaurant: https://www.facebook.com/aubergedesmoules

SIRA-CONSULTING-logo

Sira Consulting maakt regelgeving werkbaar. Sira staat voor deskundig, betrokken en persoonlijk. De consultants van Sira hebben brede ervaring met het effectiever en efficiënter maken van beleid, regelgeving, uitvoeringsprocessen en toezicht. Met diensten als een regeldrukmeting en bedrijfseffectentoets bedienen zij zowel de overheid als het bedrijfsleven.

cmk-groningen

Cultuureducatie met Kwaliteit Groningen wil cultuuronderwijs terugbrengen naar het hart van het onderwijs, en nodigt daarvoor scholen, cultuuraanbieders en culturele instellingen uit om samen te komen met goede plannen en ideeën. CMK Groningen is het vertrekpunt voor een stimuleringsprogramma waarvoor stad en provincie de krachten hebben gebundeld. Culturele aanbieders en scholen in Groningen komen in aanmerking voor dit programma.

houtwerk_delft

Houtwerk, een bedrijf voor timmerwerken van niet bouwkundige aard. Sinds 1992 werkt Houtwerk met een team van vaklieden aan opdrachten die variëren van een wijnkist tot een complete kantoorinrichting, van een keuken tot een massief houten tafel. Alles wat Houtwerk aflevert is op maat gemaakt, persoonlijke voor de opdrachtgever.

De Beuk Erin

De ‘Beuk Erin’ is een project waarmee een nieuwe start is gemaakt met verduurzaming van bestaande kantoren- en bedrijven locaties in Haarlemmermeer, met als pilot kantorenpark Beukenhorst te Hoofddorp. Met ‘De Beuk Erin’ wordt een bijdrage geleverd aan de ambitieuze toekomst van Haarlemmermeer als ‘meest duurzame vestigingsplaats’

hmore-magazine-logo

HMore is het glossy magazine van ondernemers en winkeliers, voor ondernemers en inwoners van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Met als belangrijke hoofdpijlers Business en Lifestyle. HMore biedt zijn lezers kwalitatieve achtergrond informatie over de bedrijven en inwoners van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Het magazine sluit perfect aan bij hun belevingswereld en de doelgroep en het magazine inspireert.

st-lucia-klooster

Herbestemmingsproject waarbij het St. Lucia Klooster te Bennebroek wordt getransformeerd tot woningen.

meos-colosseum-logo

Meo’s Colosseum is een gezellig eetcafé in hartje Amsterdam met voornamelijk Surinaamse, Antilliaanse en Chinese gerechten. Op vrijdag tot 04:00 uur open!

HvD Markeringen

HvD Markeringen is gespecialiseerd in het aanbrengen van belijningen en markeringen, binnen en buiten. Voor iedere ondergrond heeft HvD de juiste markeringsmaterialen.