Goede vraag! Het antwoord is: best wel veel. Ik ben Erik van Bemmelen en mijn eenmanszaak heet Breakfast Media. Ik help mensen, merken en bedrijven beter te communiceren over wat zij doen. Zodat meer mensen dat te weten komen en klant worden. Hoe ik dat doe is voor elke opdrachtgever weer net even anders, maar de basis is vaak tekst. Ik verwoord een krachtige merk- of campagneboodschap en vanuit daar vertrekken we.

Gelukkig zijn mijn opdrachtgevers vaak gedreven ondernemers die de wereld een stukje beter of mooier willen maken. Dus dat verhaal vertelt zich vanzelf. Ik help alleen dat verhaal wat luider te vertellen. Net een megafoon.

Ik zorg ervoor dat we op de juiste kanalen, de juiste boodschap met de juiste tone-of-voice vertellen. Met mijn vaste samenwerkingspartners op het gebied van film, fotografie, ontwerp, websites, logistiek enzovoorts zorg ik ervoor dat jouw verhaal er perfect op komt te staan.

Communicatie en marketing. Van strategie tot uitvoerend. Dat doet Breakfast Media. Maar ik kan het je nog veel beter in persoon vertellen, zodat het verhaal precies klopt bij waar jij naar zoekt. Bel of mail mij gerust: 0634046166 / info@breakfastmedia.nl